Ontwerp zelf eigen naafdopstickers
Zelf uw naafdop stickers (laten) ontwerpen

Naast onze standaard naafdopstickers voor Ä 19,50 per 4 stuks inclusief de verzending is het ook mogelijk om zelf unieke naafdopstickers te ontwerpen. De stickers worden dan full-color afgedrukt met je eigen ontwerp. Dat kan dus van alles zijn zoals bijvoorbeeld uw naam, een bedrijfslogo, een eigen tekst of wat dan ook.


Het op maat vervaardigen van naafdopstickers gaat via onze Custom naafdopstickers website:Er zijn 2 mogelijkheden:

1)
Zelf het ontwerp aanleveren.

U krijgt een mailtje met de uitleg hoe u het ontwerp moet aanleveren en waar u rekening mee moet houden.
De prijs voor 4 stickers met uw eigen ontwerp en inclusief de verzending is dan Ä 35,-
Hiervoor kunt u ons het beste een e-mailbericht sturen.

2)
Wij vervaardigen het ontwerp.

U laat alleen weten wat de bedoeling is en levert indien aanwezig het ruwe materiaal aan. Wij verzorgen dan het ontwerp en pas na goedkeuring zullen de velgenstickers besteld worden.
De prijs voor 4 stickers met uw eigen ontwerp en inclusief de verzending is dan op aanvraag. Richtlijn (afhankelijk van de geleverde input) vanaf Ä 55,-
Hiervoor kunt u ons het beste een e-mailbericht sturen.

Voor meer informatie over de standaard naafdopstickers (Ä 19,50 voor 4 naafdopstickers incl. de verzending) stuur svp een bericht met daarin voor welk auto- of velgenmerk u naafdopstickers zoekt.


Wilt u geen eigen stickers ontwerpen, maar een sticker met het automerk zoals JEEP, Ford, Chrysler, BMW, CitroŽn, Mercedes, Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce en nog veel meer, kijk dan hier.


Wilt u geen eigen stickers ontwerpen, maar een sticker met het velgenmerk zoals AEZ, OZ Racing, BBS, Borbet en nog veel meer, kijk dan hier.